Ziņas medijiem

Autovadītāju ievērībai: remontdarbu laikā mainīta satiksmes organizācija Brīvības ielā

Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka kopš brīvdienām ir mainīta satiksmes organizācija Brīvības ielā posmā no Gustava Zemgala gatves līdz K.Barona ielai virzienā uz centru. 

Remontdarbu laikā pa tramvaja sliežu ceļu var braukt tikai sabiedriskais transports. Šāds lēmums pieņemts, lai samazinātu kavējumus sabiedriskajam transportam.

Jau ziņojām, ka no 29.aprīļa uzsākti siltumtrases pārbūves darbi, kā rezultātā būtiski ir ierobežota satiksme Pērnavas un Brīvības ielu krustojumā.  

Satiksmes departaments regulāri seko līdzi satiksmes situācijai un pēc nepieciešamības arī turpmāk veiks izmaiņas satiksmes organizācijā, kopējās satiksmes uzlabošanai. 

Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties pavisam citu ikdienas maršrutu.

Plašāku informāciju par īstenoto projektu un tā nepieciešamību Jūs atradīsiet AS „RĪGAS SILTUMS” mājaslapā www.rs.lv vai pa bezmaksas tālruni 80000090.

 

Informāciju sagatavoja: Ilze Dimante, Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste, tālr. 67012703

Citi jaunumi