Ziņas medijiem

Krustpils ielā izbūvēs ūdens vadu; jārēķinās ar nopietniem satiksmes ierobežojumiem

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka no 27.jūnija gaidāmi būtiski ierobežojumi Krustpils ielā. Autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un pat slēgtu satiksmi atsevišķos posmos.

Jau pirmdien, 27.jūnija, no Krustpils ielas 70A līdz  pat Maskavas ielai būs būtiski ierobežota satiksme un uzstādīti ātruma ierobežojumi 30 km/h. Savukārt no pagrieziena uz Getliņiem līdz pat Maskavas ielai būs vienvirziena kustība. No Maskavas ielas uz Krustpils ielu līdz pat Getliņu pagriezienam satiksme būs slēgta līdz pat 22.augustam.

Autovadītājiem, kuriem būs nepieciešams nokļūt no Maskavas ielas uz Krustpils ielu, aicināti izmantot apbraucamo ceļu līdz Slāvu tilta pārvadam un rotācijas aplī turpināt ceļu pa Krustpils ielu. Savukārt tie autovadītāji, kuru ikdienas maršruts ir no Granīta ielas puses virzienā uz Maskavas ielu būs jāņem vērā ātruma ierobežojumi un jārēķinās ar sablīvētu satiksmes plūsmu.

Satiksmes ierobežojumi nepieciešami, lai sakārtotu Rīgas pilsētas ūdensapgādes sistēmu, novēršot ūdens padeves pārtraukumus ūdensvada avāriju gadījumā. Autovadītāji aicināti ievērot noteiktos braukšanas ātruma ierobežojumus, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām, kad uz ielas  strādā cilvēki un atrodas lielgabarīta tehnika. Īslaicīgas neērtības autovadītājiem var radīt būvniecības tehnikas pārvietošanās. Aicinām būt saprotošiem. Šī projekta mērķis ir sakārtot Rīgas pilsētas ūdensapgādes sistēmu, novēršot ūdens padeves pārtraukumus ūdensvada avāriju gadījumā.

 

Citi jaunumi