Ziņas medijiem

Autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem ierobežojumiem Juglas ielā

Autovadītāju ievērībai, kuri ikdienā pārvietojas pa Juglas ielu, turpmākās trīs nedēļas jārēķinās ar nopietniem satiksmes apgrūtinājumiem un ierobežojumiem.

Ielas seguma atjaunošanas laikā posmā no Ūdeļu ielas līdz Pāles ielai satiksmei tiks nodrošināta tikai viena braukšanas josla katrā virzienā un liegti kreisie pagriezieni. Autovadītāji aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, kā arī ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus.  

Lai nodrošinātu apbraucamo ceļu, uz būvdarbu laiku Veldres ielā būs liegts apstāties un stāvēt automašīnām, kā arī ielā tiks nodrošināta divvirziena satiksme. Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka, lai būtiski atvieglotu satiksmi Juglas ielā, izmantot apbraucamo ceļu, izvēloties Rīgas apvedceļu un, ja tas iespējams, kā ikdienas pārvietošanās līdzekli izmantot sabiedrisko transportu.

Arī lielākajās maģistrālajās Rīgas ielās turpinās apjomīgi remontdarbi. Lāčplēša ielā daļēji nobruģētas ietves un uzsākta brauktuves frēzēšana, lai tuvākajā laikā uzsāktu asfalta ieklāšanu. Brīvības ielā praktiski visā garumā notiek aktīvi būvdarbi, veicot ietvju seguma nomaiņu un vecā asfalta seguma demontāžu.

Kā jau informējām, būvdarbi ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un darbi tiek organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās. Jārēķinās, ka brīvdienās un nakts stundās satiksmei atsevišķi ielu posmi var tikt slēgti.

Aicinām arī turpmāk autovadītājus, gājējus un velobraucējus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem īslaicīgajiem ierobežojumiem, ievērot satiksmes organizācijas kārtību. Būvdarbu laikā kā autovadītājiem, tā arī velobraucējiem un gājējiem jārēķinās ar ierobežojumiem, satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku. 

Citi jaunumi