Ziņas medijiem

Piektdienas naktī satiksmei būs slēgta Brīvības bulvāra brauktuve

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka piektdienas vakarā no plkst.21.00 līdz sestdienas rītam plkst.8.00 būs slēgta satiksme Brīvības bulvāra posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai virzienā no centra. 

Sakarā ar brauktuves asfaltēšanas darbiem, šajā posmā satiksme pilnībā tiks slēgta, autovadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, pa Elizabetes ielu un tālāk turpinot savu maršrutu kā ierasts pa Brīvības ielu. Tāpat būs liegts labais pagrieziens no Merķeļa ielas uz Tērbatas ielu.

Sabiedriskā transporta pasažieriem jāņem vērā, ka virzienā no centra tie kursēs pa braukšanai pretējā virzienā paredzēto joslu, kura tiks norobežota.

Kā informē būvdarbu veicēji, meteoroloģisko apstākļu dēļ seguma atjaunošanas darbi var tikt pārcelti uz 6.augustu.

Kā jau iepriekš informējām, seguma atjaunošana sākusies galvaspilsētas maģistrālajās ielās: Brīvības ielā no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Juglas ielai, Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai, Juglas ielā no Kvēles līdz Malienas ielai un Lielvārdes ielā no Dzelzavas ielas līdz 84. vidusskolai.

Būvdarbi ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un tie tiek organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās, kad pārsvarā notiek asfalta ieklāšana. Autovadītājiem jārēķinās, ka arī brīvdienās atsevišķi ielu posmi satiksmei varētu būt slēgti.

 

Citi jaunumi