Ziņas medijiem

Siltumtrases izbūves laikā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Brīvības ielā

Siltumtrases izbūves laikā no 27. līdz 30.septembrim gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi Brīvības ielas posmā no Stabu ielas līdz Bruņinieku ielai.

Autovadītājiem jārēķinās, ka transportlīdzekļu satiksme šajā Brīvības ielas posmā abos virzienos būs apgrūtināta un tiks nodrošināta tikai viena braukšanas josla katrā virzienā. Aicinām satiksmes dalībniekus būvdarbu laikā rūpīgi sekot līdzi ceļa zīmēm un norādēm, kā arī ar sapratni izturēties pret īslaicīgajiem ierobežojumiem. Autovadītājiem un velobraucējiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku.

Būvdarbu veicējiem uzdots aprīkot būvdarbu zonu ar atbilstošām ceļa zīmēm un organizēt satiksmes organizāciju. Tiem iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kuri atrodas slēgtajā ielas posmā, būvniekam jānodrošina piebraukšana dzīvesvietai vai uzņēmumam.

Siltumtrases izbūves darbi tiek veikti pēc uzņēmuma “Rīgas Siltums” pasūtījuma.

Rīgas domes Satiksmes departaments jau informēja, ka Brīvības ielas posmā no  Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam šogad notiks vērienīgi pazemes komunikācijas inženiertīklu pārbūves darbi, kā rezultātā seguma atjaunošana šajā posmā netika veikta. Segumu plānots atjaunot nākamajā būvniecības sezonā, kad tiks pabeigti visi inženierkomunikāciju pārbūves darbi.

 

Informāciju sagatavoja: Ilze Dimante, Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Citi jaunumi