Ziņas medijiem

Naktīs turpinās sniega izvešanu no Rīgas ielām; jārēķinās ar apstāšanās ierobežojumiem autovadītājiem

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka nakts stundās tiks turpināta sniega izvešanu no šaurajām Rīgas ielām, līdz ar to būs liegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana.

Lai nodrošinātu sniega tīrīšanu un izvešanu, rīt, 10.janvārī, tiks ierobežota transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Tallinas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz J.Asara ielai nepāra numuru pusē.

Satiksmes departaments aicina autovadītājus un iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem, sekot līdzi ceļa zīmēm un laicīgi padomāt par alternatīvām savu automašīnu novietošanas iespējām.

Pēc sniega tīrīšanas darbu paveikšanas ceļa zīmes tiks noņemtas.

Sniegu turpinās izvest arī no posmiem, kur sniega valnis traucē  transporta un gājēju kustībai, kā arī Vecrīgas, sabiedriskā transporta pieturvietām un veloceļiem. Šajos posmos pagaidu lieguma ceļa zīmes uzstādītas netiks, tomēr transporta līdzekļu īpašnieki un iedzīvotāji ir aicināti ar izpratni izturēties pret nakts darbiem, kā arī padomāt par automašīnu novietošanas iespējām tā, lai netiktu apgrūtināts ziemas tehnikas darbs.

Naktī uz otrdienu sniegu izvedīs no

Kopumā no Rīgas izvestā sniega apjoms šogad sastāda 4769 m3 sniega. Sniegs tiek vests uz transporta būvju uzturēšanas uzņēmuma PS “Daugavas labā krasta uzturētājs”  un PS “Daugavas kreisā krasta uzturētājs” iekārtotām un saskaņotām  sniega izgāztuvēm. Pavasarī sniega izgāztuvju zona tiek sakopta.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Citi jaunumi