Ziņas medijiem

Gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumu Aleksandra Čaka un Pērnavas ielu krustojumā; izmaiņas 47. maršruta autobusa kustībā

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar ūdensvada aizbīdņu nomaiņu no 10. marta plkst. 21:00 līdz 19. marta  plkst. 23:00, būtiski tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka ielas un Pērnavas ielas krustojumā. Remontdarbi turpināsies arī nakts laikā, un var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Transporta līdzekļa vadītājiem jāņem vērā, ka remontdarbu laikā tiks ierobežota satiksme visiem krustojuma virzieniem, jo remontdarbi tiks veikti Aleksandra Čaka un Pērnavas ielu krustojuma vidū.

Savukārt RP SIA “Rīgas Satiksme”, ņemot vērā to, ka Pērnavas ielā virzienā no Augusta Deglava ielas puses nav iespējams nodrošināt kreiso manevru uz Aleksandra Čaka ielu, laika posmā no 13. līdz 17.martam, 47. maršruta autobusa satiksmi organizēs virzienā no galapunkta “Abrenes iela” pa maršrutu līdz Augusta Deglava ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Aleksandra Čaka ielu un tālāk pa maršrutu. Slēgtajās pieturvietās tiks nodrošināta informācija pasažieriem par 47. autobusa maršruta izmaiņām.

Darbu veicējiem  SIA “Binders” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanai pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Remontdarbi tiks veikti skolēnu brīvlaikā, kad pilsētas ielās ir mazāk personīgā transporta un satiksmes plūsma ir raitāka.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola, Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 29584470

Citi jaunumi