Ziņas medijiem

Šodien tiek uzsākti defektu labošanas darbi Krišjāņa Barona ielā

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no šodienas, 7.aprīļa, tiek uzsākti defektu labošanas darbi uz brauktuves Krišjāņa Barona ielā posmā no Ģertrūdes ielas līdz Brīvības ielai. Pirmdien, 10.aprīlī, tiks uzsākti defektu labošanas darbi uz brauktuves posmā no Aspazijas bulvāra līdz Ģertrūdes ielai. Remontdarbi tiks pabeigti līdz aprīļa beigām.

“Satiksmes departamenta speciālisti kopā ar atbildīgajiem būvniekiem ir veikuši objekta apsekošanu un defektu konstatāciju. Defektus būvnieki novērsīs par saviem līdzekļiem, objekta garantijas ietvaros. Pabeidzot remontdarbus, departamenta speciālisti kopā ar atbildīgajiem būvniekiem atkārtoti apsekos ielu, lai pārliecinātos, ka darbi ir veikti kvalitatīvi un konstatētie defekti ir novērsti,” pauž Emīls Jakrins, Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora  pienākumu izpildītājs.

Satiksmes departaments norāda, ka remontdarbu laikā var tikt īslaicīgi ierobežota satiksme, transportlīdzekļu vadītāji aicināti būt saprotoši un sekot līdzi satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem.

Vēršam uzmanību, ka smilšu sanesumi kādu laiku būs vietās, kur būs laboti defekti, tas ir tehnoloģiski nepieciešams, lai aizpildītu šuves starp bruģakmeņiem un bruģa segums monolitizētos.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola,

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 29584470

Citi jaunumi