Ziņas medijiem

No pirmdienas seguma atjaunošanas darbi tiks uzsākti Krišjāņa Valdemāra, Dzirnavu un Zirņu ielās

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transporta līdzekļu vadītāju un gājēju uzmanību, ka no pirmdienas, 17.jūlija, seguma atjaunošanas darbi tiks uzsākti Krišjāņa Valdemāra, Dzirnavu un Zirņu ielās.

Krišjāņa Valdemāra ielā un Dzirnavu ielā seguma atjaunošanas darbi noritēs pa posmiem

Krišjāņa Valdemāra ielā remontdarbus uzsākot posmā no Zirņu ielas līdz Upes ielai, bet Dzirnavu ielā posmā no Gogoļa ielas līdz Marijas ielai.

Savukārt Zirņu ielā seguma atjaunošana tiks veikta posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Hospitāļu ielai.

Kā iepriekš informēts, būvdarbi jau ir uzsākti Elizabetes ielā posmā no Eksporta ielas līdz Pulkveža Brieža ielai un no Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim un no Brīvības bulvāra līdz Satekles ielai. Stabu ielā posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai un no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai. Tāpat siltumtrases izbūves darbu dēļ ierobežota satiksme Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas krustojuma līdz Pērnavas ielas krustojumam.

Būvdarbu laikā tiks mainīts segums ne tikai brauktuvei, bet arī pieguļošajām ietvēm. Gājējiem jāņem vērā, ka tajos ietvju posmos, kuros tiks veikti seguma atjaunošanas darbi, šie posmi tiks slēgti. Būvniekiem uzdots nodrošināt pārvietošanās iespējas pa brauktuvi, norobežojot to no kopējās transportlīdzekļu plūsmas.

Autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku. Aicinām ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem, ievērot satiksmes organizācijas kārtību.

Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties pavisam citu ikdienas maršrutu.

Plašāku informāciju par satiksmes ierobežojumiem Jūs varat atrast Satiksmes departamenta mājas lapā www.rdsd.lv, kā arī sekojot Rīgas domes Satiksmes vadības centra Twitter kontam @rdsvc.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 269584470

Citi jaunumi