Ziņas medijiem

Tiks ierobežota gājēju un transportlīdzekļu satiksme Juglas un Biķernieku ielu rotācijas aplī

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka saistībā ar tirdzniecības centra IKEA būvniecības darbiem un kopējā Juglas un Biķernieku ielu ceļu mezgla pārbūves darbiem, laika posmā no sestdienas, 7.oktobra līdz 22.oktobrim tiks slēgta gājēju kustība un ierobežota transportlīdzekļu satiksme Juglas un Biķernieku ielu rotācijas aplī.

Gājēju kustība tiks slēgta Biķernieku ielas ietves labajā pusē, 200m garā posmā virzienā no Juglas ielas uz Stopiņiem. Sakarā ar minētajiem darbiem tiks pārcelta sabiedriskā transporta pieturvieta “Bērnu slimnīca Gaiļezers” 300m atpakaļ virzienā uz centra pusi – jaunā pieturvietas atrašanās vieta būs Biķernieku ielas posmā starp Kaivas un Juglas ielām.

Tāpat, saistībā ar komunikāciju izbūves darbiem, tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Juglas un Biķernieku ielu rotācijas aplī – tiks sašaurinātas rotācijas apļa braukšanas joslas un mainīta tā trajektorija.

Iedzīvotājiem būs jārēķinās ar apgrūtinātu satiksmi minētajā vietā, iespēju robežās aicinām iedzīvotājus izvēlēties citus maršrutus.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 29584470

Citi jaunumi