Ziņas medijiem

Naktī veikta ielu tīrīšana un apstrāde ar pretslīdes materiāliem; satiksme Rīgas ielās ir palēnināta

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka naktī no plkst.02.00 uzsākta ielu, tiltu un satiksmes pārvadu tīrīšana no sniega un apstrāde ar pretslīdes materiāliem. Darbi turpinās arī šobrīd. Transporta plūsma Rīgas ielās ir lēnāka nekā ierasts, bet raita.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu, satiksmes pārvadu tīrīšanu un apstrādi ar pretslīdes materiāliem. Kopumā uzņēmumiem ir pieejamas 59 ziemas tehnikas vienības.

Satiksmes departamenta speciālisti aicina autovadītājus, lai neapdraudētu savu un citu satiksmes dalībnieku drošību, pārbaudīt savus transporta līdzekļus, to tehnisko stāvokli un atbilstību ziemas apstākļiem. Autovadītājiem ieteicams ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Rīgas ielu, tiltu un satiksmes pārvadu uzturēšanu veic P/S Daugavas labā krasta uzturētājs un P/S Daugavas kreisā krasta uzturētājs.

 

Citi jaunumi