Ziņas medijiem

No 6. aprīļa Brīvības gatvē paredzētas satiksmes organizācijas izmaiņas

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no otrdienas, 6. aprīļa, līdz 20. maijam ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbu dēļ trīs Brīvības gatves posmos tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas. Transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota Brīvības gatvē virzienā no centra pie pagrieziena uz Berģiem. Tāpat ierobežojumi tiks ieviesti Brīvības gatvē virzienā uz centru pie Jaunciema gatves savienojuma ar Brīvības gatvi un 140 m posmā aiz autobusa pieturvietas “Brīvdabas muzejs”.

Laika periodā no 6. līdz 7. aprīlim transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota Brīvības gatvē virzienā no centra pie pagrieziena uz Berģiem, slēdzot kreiso brauktuves joslu abos braukšanas virzienos. Ar satiksmes organizācijas shēmu var iepazīties šeit.

Laika periodā no 8. aprīļa līdz 20. maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē virzienā uz centru pie Jaunciema gatves savienojuma ar Brīvības gatvi. Ar satiksmes organizācijas shēmu var iepazīties šeit.

Laika periodā no 12. aprīļa līdz 20. maijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē virzienā uz centru, 140 m posmā aiz autobusa pieturvietas “Brīvdabas muzejs”. Ar satiksmes organizācijas shēmu var iepazīties šeit.

Ja darbi tiks pabeigti ātrāk, transportlīdzekļu satiksme norādītajos Brīvības gatves posmos var tikt atjaunota pirms minētā laika.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņas.

Citi jaunumi