Ziņas medijiem

Seguma atjaunošanas darbi tiks uzsākti arī Dzirnavu ielā

Rīgas maģistrālajās ielās turpinās apjomīgi remontdarbi. Autovadītājiem būvdarbu laikā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī slēgtiem atsevišķiem ielu posmiem nakts stundās un brīvdienās.

Šajā nedēļas nogalē Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrība SIA „Rīgas ūdens” ūdensvada remontdarbus uzsāks Dzirnavu ielā no Satekles ielas līdz Kļavu ielai un Dzirnavu ielas un Ernesta Birznieka-Upīša ielas krustojumā. Savukārt nākamās nedēļās sākumā seguma atjaunošanas darbi Dzirnavu ielā tiks uzsākti posmā no Gogoļa ielas līdz Marijas ielai.

Autovadītājiem un velobraucējiem jārēķinās, ka brauktuve būvdarbu laikā tiks sašaurināta un ierobežots maksimālais braukšanas ātrums. Arī gājējiem pārvietošanās iespējas būvdarbu laikā būs ierobežotas posmos, kuros tiek veikti ietvju demontāžas darbi.

Plānots, ka seguma atjaunošanas darbi uz brauktuves ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un darbi tiks organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās, kad tiks veikta asfalta ieklāšana. Atsevišķi ielu posmi brīvdienās un nakts stundās satiksmei var tikt slēgti.

Seguma atjaunošanas darbi jau ir uzsākti Elizabetes ielā posmā no Eksporta ielas līdz Pulkveža Brieža ielai un no Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim un no Brīvības bulvāra līdz Satekles ielai. Stabu ielā posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai un no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai. Tāpat siltumtrases izbūves darbu dēļ ierobežota satiksme Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas krustojuma līdz Pērnavas ielas krustojumam.

Autovadītājiem būvdarbu laikā jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku. Aicinām ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem, ievērot satiksmes organizācijas kārtību.

Plašāku informāciju par satiksmes ierobežojumiem Jūs varat atrast riga.lv; rdsd.lv, kā arī Rīgas domes sociālo tīklu kontos.

 

Informāciju sagatavoja:

Una Ahuna-Ozola

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

Tālr. 67012703; 29584470

Citi jaunumi