Ziņas medijiem

Pārdaugavas ielās ierobežota automašīnu apstāšanās un stāvēšana pavasara uzkopšanas darbu laikā

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka četrās Pārdaugavas ielās uzstādīti informatīvi plakāti un ceļa zīmes, kas brīdina par pagaidu apstāšanās un stāvēšanas aizliegumiem.

Stāvēšanas un apstāšanās aizliegumi ir īslaicīgi un nepieciešami, lai ielu uzturēšanas dienesti pilnvērtīgi varētu attīrīt brauktuves no ziemas periodā sakrājušajām smiltīm un nogulsnēm.

Brīdinošie plakāti par gaidāmajām satiksmes organizācijas izmaiņām uzstādīti Anniņmuižas bulvārī no Bebru ielas līdz Jūrmalas gatvei, Zentenes ielā visā garumā, Kuldīgas ielā no Vīlipa ielas līdz Gregora ielai un Kleistu ielā no Anniņmuižas bulvāra līdz Kurzemes prospektam.

Autovadītāji aicināti ievērot šīs pagaidu ceļa zīmes ar apstāšanās un stāvēšanas aizliegumiem, lai ielu tīrāmā tehnika varētu savākt ziemā sakrājušos putekļus un smiltis. Satiksmes ierobežojumi būs īslaicīgi un tie tiks atcelti, tiklīdz ielas tiks attīrītas no smiltīm.

Ik pavasari ielu uzturēšanas dienesti veic ziemā uzkrājušos smilšu savākšanu no ielām un tiltiem. Šobrīd smilšu novākšana un izvešana uzsākta ielās ar intensīvu satiksmi un sabiedriskā transporta kustību. Vispirms tiek savāktas un izvestas smiltis, tad ikdienas uzturēšanas darbu ietvaros attīrītajās ielās tiks veikta tīrīšana izmantojot tehniku ar mitrinātāju.

Rīgā ielu uzturēšanas darbus veic P/S Daugavas labā krasta uzturētājs un P/S Daugavas kreisā krasta uzturētājs.

 

Informāciju sagatavoja: Ilze Dimante, Rīgas domes Satiksmes departamenta Sabiedrisko attiecību vadītāja

Citi jaunumi