Ziņas medijiem

Rīgas ielās atsāksies remontdarbi

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka iestājoties labvēlīgākiem laika apstākļiem, Rīgas ielās atsāksies remontdarbi. Jau tuvākajā laikā plānots uzsākt seguma atjaunošanas darbus Sporta ielā un Krasta ielas veloceļam.

Sporta ielā šobrīd notiek sagatavošanās darbi, lai jau drīzumā uzsāktu būvniecības darbus visā ielas garumā. Pēc seguma atjaunošanas brauktuvei un ietvei, iela tiks labiekārtota un ierīkota  atbilstoša veloinfrastruktūra, nodrošinot divvirzienu velosipēdu satiksmi. Sporta un Grostonas ielu krustojumā brauktuve tiks paaugstināta un krustojums sašaurināts, tādējādi padarot to ērtāk šķērsojamu gājējiem un velobraucējiem.

Krasta ielā tiks veikta seguma atjaunošana apvienotajam gājēju un velosipēdu ceļam 2870 metru garumā no Salu tilta līdz Ogres ielai. Tuvākajās dienās tiks uzstādītas ceļa zīmes, kas brīdina par remontdarbu uzsākšanos.

Gājējiem, velobraucējiem un velobraucējiem  jārēķinās, ka remontdarbu laikā var saskarties ar satiksmes apgrūtinājumiem un ierobežojumiem. Kā arī aicinām ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizācijas kārtību. Aicinām jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem, un, ja tas iespējams, izvēloties citu ikdienas maršrutu.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Dimante
Rīgas domes Satiksmes departamenta 
Sabiedrisko attiecību vadītāja

Citi jaunumi