Ziņas medijiem

No 10. līdz 15. maijam Bruņinieku ielā notiks asfaltēšanas darbi

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no 10. līdz 15. maijam Bruņinieku ielā gan dienas, gan nakts laikā notiks asfaltēšanas darbi, kuru dēļ tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, nepieciešamības gadījumā nodrošinot operatīvā transporta piekļūšanu. Iedzīvotāju piekļūšana pie īpašuma tiks nodrošinātas pa ietvēm. Plānoto darbu grafiks var mainīties atkarībā no meteoroloģiskajiem laikapstākļiem, pārceļot darbu izpildi uz tuvāko iespējamo laiku.

Projekta “Seguma atjaunošana Bruņinieku ielā posmā no Valmieras ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai” ietvaros no 10. līdz 15. maijam Bruņinieku ielā ir plānoti būtiskākie ielas seguma virskārtas atjaunošanas darbi. Gan dienas, gan nakts laikā asfaltēšanas darbu posmos tiks slēgta satiksme, uzstādos zīmi “Iebraukt aizliegts”, papildus nakts stundās jārēķinās ar atļautā trokšņa līmeņa neievērošanu.

Laika periodā no 10. maija plkst. 9.00 līdz plkst. 24.00 transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā tiks slēgta posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai.

Laika periodā no 11. maija plkst. 9.00 līdz plkst. 24.00 transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā tiks slēgta posmā no Avotu ielas līdz A. Čaka ielai.

Laika periodā no 12. maija plkst. 9.00 līdz plkst. 24.00 transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā tiks slēgta posmā no A. Čaka ielas līdz Krišjāņa Barona ielai un no Krišjāņa Barona ielas līdz Tērbatas ielai.

Laika periodā no 13. maija plkst. 23.00 līdz 14. maija plkst. 5.30 transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā tiks slēgta posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

Laika periodā no 13. maija plkst. 9.00 līdz plkst. 24.00 transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā tiks slēgta posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai, ierīkojot trīs  ātrumvaļņu.

Laika periodā no 14. maija plkst. 23.00 līdz 15. maija plkst. 5.30 transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā tiks slēgta posmā no Tērbatas ielas līdz Brīvības ielai un no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, ierīkojot paceltos krustojumus.

Asfaltēšanas darbi notiek projekta “Seguma atjaunošana Bruņinieku ielā posmā no Valmieras ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai” ietvaros. Bruņinieku ielā līdz jūnija sākumam ir paredzēts veikt ietvju un ielas brauktuves seguma virskārtas atjaunošanu, izveidot divvirzienu veloinfrastruktūru, kas savienosies ar pērn atjaunoto Sporta ielu, kā arī izvietot labiekārtošanas elementus – 80 jaunus velostatīvus un 21 soliņu.

Nepiemērotu meteoroloģisko laikapstākļu dēļ ielas seguma atjaunošanas darbu izpilde var tikt pārcelta uz tuvāko iespējamo laiku.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem, savlaicīgi izvēlēties maršrutu un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Bruņinieku ielas seguma atjaunošanu un labiekārtošanu veic SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “IGATE””.

Citi jaunumi