Ziņas medijiem

No 28. maija līdz 31. maijam, nakts stundās, Bruņinieku ielā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka asfaltēšanas darbu dēļ, Bruņinieku iela, posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai,  piektdien, 28. maijā, sestdien, 29. maijā, un svētdien, 30. maijā, no plkst. 23.45 līdz plkst. 5.30, tiks slēgta transportlīdzekļu satiksmei.

Asfaltēšanas darbus ir plānots veikt piektdienas naktī, tomēr nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ tie var tikt pārcelti uz sestdienas vai svētdienas nakti. Attiecīgi, labvēlīgu laikapstākļu gadījumā ierastā satiksmes organizācija tiks atjaunota ātrāk.  

Asfaltēšanas darbi tiek veikti projekta “Seguma atjaunošana Bruņinieku ielā posmā no Valmieras ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai” ietvaros. Pēc asfaltēšanas darbu pabeigšanas Bruņinieku ielā tiks uzklāts ceļa horizontālais apzīmējums un uzstādītas ceļa zīmes, izvietoti labiekārtošanas elementi, kā arī divvirzienu veloinfrastruktūru tiks aprīkota ar atdures elementiem. Projektu ir plānots realizēt līdz 10. jūnijam.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt vērīgiem, savlaicīgi izvēlēties maršrutu un sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Bruņinieku ielas seguma atjaunošanu un labiekārtošanu veic SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate””.

Citi jaunumi