Ziņas medijiem

Ielu uzturēšanas darbu nolūkos mainīs satiksmes organizāciju Ulbrokas un Krāslavas ielu posmos

Šonedēļ Rīgā, Ulbrokas un Krāslavas ielu posmos tiks mainīta satiksmes organizācija, lai pilnveidotu ielu uzturēšanas darbu izpildi. Noteiktos ielu posmos uzstādīs ceļa zīmes “Apstāties aizliegts” ar papildu zīmi “Pārējā papildinformācija”.

Tuvojoties ziemas sezonai, divos Rīgas ielu posmos tiek palaists pilotprojekts, kura mērķis ir uzlabot ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti visa gada garumā. Tas nozīme, ka jaunās izmaiņās tiek ieviestas uz pastāvīgu laiku. Plānots, ka nākamajā sezonā pilsētvidē šāda veida satiksmes izmaiņas varētu tikt ieviestas arī citviet.

Izmaiņas tiek ieviestas Ulbrokas ielas posmā no Augusta Deglava ielas līdz Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielai. Turpmāk norādītajā ielas posmā pirmdienās, no plkst. 9.00 līdz 17.00, transportlīdzekļu stāvēšana būs aizliegta ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju. Savukārt otrdienās, no plkst. 9.00 līdz 17.00, aizliegums būs spēkā Ulbrokas ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju.

Tāpat izmaiņas gaidāmas Krāslavas ielas posmā no Jēkabpils ielas līdz Kalupes ielai. Turpmāk norādītajā ielas posmā trešdienas, no plkst. 9.00 līdz 17.00 transportlīdzekļu stāvēšana tiks aizliegta ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju. Savukārt ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 aizliegums būs spēkā ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju

Ceļa zīmju uzstādīšanu plānots pabeigt šīs nedēļas laikā.


Autors: Rīgas domes Komunikācijas pārvalde

 

Citi jaunumi