Ziņas medijiem

Izsludināts trešais konkurss par Rīgas ielu seguma atjaunošanas darbiem

Izsludināts trešais atklātais konkurss* ielu seguma periodiskās atjaunošanas darbiem galvaspilsētā, kura laikā plānots atrast darbu veicējus sešpadsmit objektiem. Iepirkuma pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 10. jūnija plkst. 10.00.

Pašvaldība iepriekš jau ziņoja, ka šogad plānotos seguma atjaunošanas darbus trīsdesmit astoņos objektos ir sadalījusi trīs lotēs, darbu veicējus atlasot trīs atklātu konkursu kārtībā. Vietām segumu iecerēts atjaunot gan ietves, gan brauktuves daļā.

Katram posmam darbu izpildes termiņš ir atšķirīgs. Atkarībā no veicamo darbu apjoma konkrētajā posmā, darbu izpildes laiks ir noteikts no septiņām līdz pat piecdesmit kalendārajām dienām pēc līguma parakstīšanas. Darbus plānots sākt vasaras sezonā, pēc tam, kad būs noslēdzies būvuzraudzības iepirkums.

Šobrīd turpinās pirmā konkursa par seguma atjaunošanu 19 vietās līgumu gatavošana objektiem, kuriem ir pieņemts lēmums par uzvarētāju, un vispārīgās būvuzraudzības vienošanās pretendentu izvērtēšana. Tāpat līdz 30. maija plkst. 10.00 pretendentu piedāvājumus var iesniegt konkursa par seguma atjaunošanu trīs Kārļa Ulmaņa gatves posmos - Kārļa Ulmaņa gatves posmā no Liepājas ielas līdz Jaunmoku ielai, Kārļa Ulmaņa gatves posmā no Jaunmoku ielas līdz Gramzdas ielai un paralēlajās joslās abos virzienos, Kārļa Ulmaņa gatves posmā no Gramzdas ielas līdz pilsētas robežai.

Iepriekš jau ziņots, ka šī gada 17. aprīlī, Rīgas domes ārkārtas sēdē deputāti pieņēma lēmumu atvēlēt līdz 10,3 miljoniem eiro seguma atjaunošanas darbiem 19 ielu posmos, no pašvaldības budžeta piešķirot līdz 1,5 miljoniem eiro un 8,7 miljonus eiro aizņemoties no Valsts kases.

* “Rīgas valstspilsētas ielu seguma periodiskās atjaunošanas darbi”

 

Autors: Rīgas pašvaldības Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļa

 

Citi jaunumi