Ziņas medijiem

Rīgā turpina ieviest satiksmes izmaiņas ielu uzturēšanas darbu nodrošināšanai

Rīgā turpinās darbs pie satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešanas, lai uzlabotu ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti. Izmaiņas jau ieviestas Kuldīgas ielas posmā no Gregora ielas līdz Vīlipa ielai. Līdz piektdienai, 13. septembrim, izmaiņas ieviesīs Kapseļu, Baložu un Mazās Nometņu ielas posmos, informē Ārtelpas un mobilitātes departaments.

Līdz piektdienai, 13. septembrim, izmaiņas plānots ieviest Kapseļu ielas posmā no Melnsila ielas līdz Baložu ielai. Turpmāk norādītajā Kapseļu ielas posmā pirmdienās, no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00, transportlīdzekļu stāvēšanu aizliegs ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju. Tāpat turpmāk pirmdienās, no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00, transportlīdzekļu stāvēšanu aizliegs Baložu ielas posmā (ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju) no Kapseļu ielas līdz Kalnciema ielai.

Savukārt Mazās Nometņu ielas posmā no Kolkasraga ielas līdz Atpūtas ielai – abās ielas pusēs transportlīdzekļu stāvēšanu aizliegs pavisam. Šajā ielas posmā izmaiņas ieviestas, ņemot vērā arī tramvaja kustības traucējumus, kuri rodas nepareizi novietotu transportlīdzekļu dēļ.

Iepriekš jau tika ziņots, ka līdz 1. novembrim vairākos desmitos ielu posmos uzstādīs ceļa zīmes “Apstāties aizliegts” vai ceļa zīmes “Apstāties aizliegts” ar papildu zīmi “Pārējā papildinformācija”. Izmaiņas veic, lai uzlabotu ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti ne tikai gaidāmajā ziemas sezonā, bet arī pārējos gadalaikos. Par pārējiem ielu posmiem, īsi pirms zīmju izvietošanas tajos, pašvaldība informēs atsevišķi.

 

Autors: Rīgas pašvaldības Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļa

 

Citi jaunumi